miércoles, 11 de junio de 2008

Sempre amb mi... Dunia

Hola nineta! Avui m’he despertat a les 8h del matí, l’hora que et desperava entre setmana per anar a la guarde. He obert els ulls i el meu cap s’ha emplenat de records… Com et costava llevar-te, t’agradava molt dormir. T’emplenava de petons perquè obrissis els ullets i així començavem un nou dia. Primer preparàvem el kiuwi amb mel i després la lleteta amb cereals. Sempre volies la llet primer, com t’agradava la llet, però si te la bebies ja no volies el kiwi. Així que sempre feiem pactes. Els matins eren tenyits per l'amor… el teu sonriure, la teva mirada, els teus badalls, la teva dolça veu preguntant si hi havia cole. Després ens vestiem, tu ja et posaves les sabates soleta i també la jaqueta. A les 9h sortiem de casa i cap al cole…
La tristesa, la nostalgia em golpeja l’ànima quan m’adono de la realitat del present. No em vull aixecar, no vull començar un nou dia, amb aquesta buidor… Però aleshores he sentit el teu amor, tu em deies que no em quedés al llit, que posés els peus a terra, que fes un esforç per viure el dia. T’he fet cas, amor, m’he vestit i he marxat ben ràpid. He anat al mar, a caminar. Primer les meves passes eren ràpides, plenes de ràbia, d’enfadament d’una vida sense la teva presència física. Però després m’he anat calmant i que acabat mullant-me amb l’aigua del mar, que ha calmat una mica la meva sed de tu. Quan he acabat el passeig quasi rutinari he anat a veure la Eva i l’Aleix a la casa nova i he passat una estoneta meravellosa. L’Aleix m’ha regalat un trosset de tu, del teu amor. L’he abraçat, he jugat amb ell com feia amb tu, li he donat el dinar. M’he sentit tan a prop teu… Espero algun dia poder fer el mateix amb el teu cosinet Leonel. Ara, però, se’ns fa tan difícil. Ens recorda massa a tu, la mateixa edad, els mateixos gestos, tants records junts.. El dolor ara no ens permet estar al seu costat, però el trobem a faltar molt.
Avui hem volgut posar una foto on esteu tu i en Leo, una foto que ens recorda l’amor entre tots dos. Duni, cuida del teu cosinet, i acompanya’l en el seu camí.

Gràcies una vegada més per ajudar-me en cada passet d’aquest nou caminar. Sé que ets tu qui em dóna les forces per fer-ho. Un petò etern, princesa del cel...

11 comentarios:

gaviota1213 dijo...

Cada dia acostumo a passar per aquest el teu espai. Unes vegades només per perdrem en el blau intens de la seva mirada, trossets de mar en calma , de passió d’àngel, de pau...; altres per veure si la seva marona ha escrit quelcom de la tendresa que li surt del cor, les petjades que la Dunia va deixar gravades en l’ànima. Bocinets d’història de la més pura, d’aquella que no te comparació .
Avui només puc dir-te que el temps es un espai de dies que diuen que tot ho guareixen ; en aquest cas són segons , minuts, hores per aprendre la nova manera d’estimar a la Dunia , una encara mes intensa, mes profunda.. encara que ara per ara sigui esfereïdora. Preneu-vos el vostre temps per TOT, no correu, la petita us està guiant en com heu de fer aquesta senda . Qui ho vulgui entendre que ho faci i qui no que també es prengui el temps per pensar que cadascú té tot el dret de fer el camí como millor pugui. De la meva part dir-te que respecto el teu espai, el teu trajecte i que només estic aquí per dir-te que passi el que passi SEMPRE podràs comptar amb mi. Quan estiguis de passeig per la platja si sents una veu en el rumor del mar és la Dunia que et diu amb aquella mitja llengua de tendresa “ apa mami endavant; t’estimo “ .
Milions de petons, El meu e-mail és gaviotalibre1213@hotmail.com... per tot.

Núria

Brígida dijo...

Estimada Sandra,
Com trobava faltar poder lleguir el blog.
La natura que m'ha envoltat aquests dies, m'ha tranquil·litzat. També he sentit la ràbia, i les ganes de cridar, però sempre hi ha hagut alguna cosa que m'ha ajudat a calmar.
Fa temps que tinc ganes d'anar a la mar, i poder-hi respirar, però el temps no acompanyava, i no he fet el pas.
Espero que en mica en mica, aquestes caminades purifiquin l'interior, i el dolor desgarrador que ara sents,es vagi convertint en amor.

Un petó ben fort bonica.

Dunia, ves guiant la teva mami, tal com ho estàs fent, de ben segur que algun dia, us convertireu en un sol ser.

Brígida

Carmen R.T. dijo...

tinc dies de tot, molts plens de melàngia, per això entro en els blogs dels meus companys de dol no pots imaginar-te l'aprenentatge tan brutal que m'esteu donant!.
La vida està plena de trocets, alguns es quedaràn sempre trencats, pero d'altres, com l'amor dels essers tan estimats com la Dúnia fan que els trocets trencats s'uneixin amb altres que també estaven trencats, d'aquesta manera continuem vivim amb la força dels àngels
un petó

Anónimo dijo...

Hola mi pequena Dunia
que linda estas en la foto que te puso hoy tu mami con esas dos coletas
gracias Sandra por las palabras tan bonita que siempre escribes en el blog de mi hijo Aday
una palabras que llegan muy dentro del corazon
como los echamos de menos y que dificil es vivir si su presencia pero sabemos que no estan muy lejo de nosotras y que nos ayuda en este camino querida amiga

un bezote para ti Dunia y que Aday te de un fuerte abrazo de parte de tu mami

Pequeña Ainhoa dijo...

Que preciosa esta Dunia con la coletas, me recuerda mucho a Ainhoa cuando la peinaba asi.
Te cogi esta foto prestada para mi album de fotos de Ainhoa y sus amiguitos.
Desearte buen fin de semana y darte una noticia buena que a la vez me tiene con un cruce muy grande de sentimientos.
Estoy Embarazada, a ver si esta tenemos suerte y sale todo bien.
Un beso muy grande amigos y mi beso hasta el cielo.
Loly, la mamá de Ainhoa.

montse dijo...

Querida niña de intensos ojos azules, azules como el mar, me he acostumbrado a venir a visitarte casi diariamente...., es tan intenso el amor de tus padres...., comprato tanto lo que dicen acerca de sus sentimientos, y me es tan dificil imaginar por lo que estan pasando.... yo tengo a mi petitoneta pero tu tambien te has convertido en mi otra petitoneta, la del cielo, la de los intensos ojos azules, azules como el mar.
petotents bonica, petotents fins al cel y muchas gracias papis de dunai, por compartir vuestro intenso amor.

montse

Anónimo dijo...

Estimada sandra ,soc la marina ,com esperava llegir quelcom ,en el te blog, i veure aquesta nena tan guapa amb aquests ulls que queden.
M agrada molt llegir el que li dius a la princesa.
estic amb tu, saps que el que ens ha passat ens ha unit per sempre,doncs seguirem el mateix camí,per trobar qui sap que?.Ens costará,caurem, ens aixecarem,i aixis crec haurem d anar visquent el que la vida ha volgut.
un petó ben fort i un fins el més enllá. marina

Anónimo dijo...

Sandra a l escrit que t he fet sobre la teva princesa i te parlat dels ulls tan preciosos que et queden.
Suposo que has entes l expresió que fem servir per dir que no es poden oblidar.HE VOLGUT CORREGIR EL TEXT I JA NO HE POGUT.
UNA FORTA ABRAÇADA AMIGA ,I QUE PUGUIS DESCANSAR UNA MICA

Susilha & Dany dijo...

Percibo en cada escrito el dolor y la tristeza, pero mas percibo el amor tan intenso, esa conexión tan pura que atraviesa cualquier dimensión, cualquier nivel de vida.

Venimos y vamos, unos antes y otros después, pero todos lo hacemos.
Pero no todos tienen la suerte de poder experimentar en su periodo de vida, largo o corto, tanto amor! Tanto amor Sandra!

Si Dunia vino a esta vida a experimentar el amor puro, estate segura de que ha partido con su misión cumplida.

Pienso que todos somos uno y cuando somos uno el amor que experimentamos es de otra dimensión.

Tu y Duni fuisteis una y vuestro amor atraviesa todo, no dejes de sentirlo, no dejes que el dolor te arrebata poder sentir a tu Duni y su amor.

Te quiero, Susilha.

Nuria B. dijo...

Ayer fue un día para recordar, un día muy duro para aquellos que amamos a nuestra princesa. Recuerda mi mente que el cielo estaba cubierto de un inmenso manto gris de nubes que al poco descargaron lluvia. A lo lejos, sobre la montaña del Canigó, un tímido rayo de sol se abría paso y al tocar las gotas de agua, se formó en el cielo un intenso arcoíris encima del PuigRom. Ayer la naturaleza entera se unió para recordar nuestro angelito. Lluvia, sol y nubes se unieron para formar de nuevo un arcoíris sobre las montañas para iluminaros en vuestro camino. Fueron sus brillantes ojos azules los que os hablaban desde el cielo para recordaros que sois unos padres ejemplares.
Así que, vuestra pequeña os manda un mensaje de amor cada vez que brilla el arcoíris en el cielo. Escúchala, pues os dice que sigais adelante y que os quiere mucho.
Un beso cariño, siempre estoy al otro lado del bolg, siempre escucho tus palabras y comparto tu dolor. Un abrazo...

Anónimo dijo...

Hola mi querida niña Dunia
ya enpesamos una semana nueva
espero que tu mami este un poquito mas tranquila
que linda eres Dunia me gusta mucho entrar en este tu blog se respira mucho amor

vuela alto mi querida niña