lunes, 16 de junio de 2008

Ballant la melodia del teu amor...

Hola , princesa! No hi ha un segon que t’allunyis del meu pensamnet, del meu cor. Et veig a tot arreu, els meus ulls et busquen, .. i apareixes. Sempre apareixes corrents, vens cap a mi, amb els braços ben oberts, vols abraçar-me. Vine petita, vine… Vull sentir-te entre els meus braços, vull olorar la teva pell de bebé, vull tocar-te els teus cabells de seda. Tanco els ulls,... i et sento…

Ara toquen una cançó, tinc ganes de ballar, ballar… Quantes vegades haviem ballat juntetes, ens deixavem portar per una hermosa melodía. Ara torno a tencar els ulls, vull ballar amb tu, princesa. Vine i ballem una estona. Encara no he ballat sense tu, no ho he tornat a fer, no ho vull fer sola… Vine, vine i ballem. Tanquem els ulls i donem voltes al voltant dels estels, … T’agrada… No vull tornar a obrir-los, vull quedar-me així, dançant la teva melodía. Et sento tant a dins. Amb els ulls tencats et veig, tan bonica com sempre, ets aquí amb mi?? Dunia, la meva estimada Dunia, com t’anyoro, princesa….

12 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Sandra!!!
Justo estaba esperando a traducir la pagina cuando me ha llegado el mensaje que habias puesto en el blog de Manu.
Sandra volveras a bailar porque en cada paso Dunia estará junto a tí, si no bailas ahora lo harás mas adelante y estoy segura de que ella volvera a bailar contigo.
Ojala te mande una señal para que puedas saber que esta contigo!!!
Yo estoy segura de ello, y ya sabes porqué.
Muchos besitos guapa y levanta ese ánimo un poquico vale????
Un fuerte abrazo y mucha luz para esa pequeña que es la ternura del cielo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MARINA. dijo...

Sandra com m,agradaria enviar-te forçes i llum.Peró jo ja no puc més.que difícil que ens entenguin els que no ho han viscut
M agrada perque en els teus comentaris sempre trobo algu positiu.
Jo tambe espero que un dia ens poguem trobar amb un petit somriure,Sandra, amiga creus que podrem?Tu que has pogut parlar amb altres pares,creus ,que aquest dolor,será diferent.
Es que jo voldria tocar-lo, abraçar-lo,i aixo se que és impossible
UN PETÓ








'

Carmen R.T. dijo...

Estimada Sandra:
La vida és una dança, de vegades la cadència de la melodia va molt ràpid i la peça musical s'acaba aviat, d'altres, en canvi, va molt lenta i triga molt i molt de temps en terminar; però les dues formes son maques; sempre i quan les ballis amb tota la força del teu interior. Saps que deia Abel que volia dir la paraula FE? doncs Força Espiritual.
Tu tens molta, tan sols, deixa't omplir per aquesta energía que ara és la bella Dunia i ballaràs sense parar.
Un petó molt fort i vull demanar-te permís per penjar l'enllaç del blog de la Dunia en el de l'Abel.

Pequeña Ainhoa dijo...

Todo a su tiempo Sandra, yo tampoco bailo, y mira que me gusta bailar, con Ainhoa siempre bailabamos juntas y estaba enseñandola a bailar sevillanas.
Cierra tus ojos, abrelos, vete a cualquier sitio, Dunia siempre estará contigo amiga
Nosotros tambien lo estaremos, sabes ayer me llamo una chica por telefono que conoci tambien que habia perdido a su hijo y me acorde mucho de Dunia, no se porque, mire las fotos de Ainhoa y dije nuevos amiguitos hija..........
Un besazo muy grande y mi beso hasta el cielo.
Loly, la mamá de Ainhoa.

Mariaisabel dijo...

Desitjo que algun dia tornis a ballar.
Teniu raó les que heu perdut un fill-a i dieu que els que no ho hem passat, no podem saber el dolor que sintiu. Totalment d'acord, bonica. Perdre un fill-a es lo més trist que li pot passar a uns pares.
La teva filleta, des del cel vol veure somriure a la seva mare, fes-ho per ella, encara que et costi.
Les meves paraules son senzilles, no sé si et serviran, però que sàpigues que estic al teu costat i comprenc que el teu dolor es molt fort.
Un petonet, amiga.

Anónimo dijo...

HOLA MI QUERIDA NIÑA DUNIA

Sandra siera los ojos que Dunia esta muy cerca de ti amiga y date tiempo para poder bailar seguro que en cada paso tuyo alli estara tu niña contigo
un fuerte abrazo y mucha luz para ese angelito del cielo

gaviota1213 dijo...

Sé que es un dolor que escuece, que aterra.Todavía está la herida muy abierta. Llegará un día que cicatrizará, ya no será dolor encarnizado sino integridad melosa.. Eso no quiere decir que no haga daño, pero será mas leve; una nueva forma de amar que hoy por hoy es ardua,que desgarra, que penetra como un olor profundo amentolado que pica con la intensidad de la ausencia.Después trascurrido los meses, los años transformado ya en perfume embriagador pordrás bailar, soñar , reir ... mientras Dunia está en ti eternamente, disuelta en tu alma,fusionada en la simbiosis fantástica del cariño mas imperecedero.

Nadie debería pasar por esa situación pero por desgracia sois muchas las personas que la atravesais. Lo único que podemos hacer los que os queremos es acompañaros, daros el espacio y el modo que precisais... y quereros a manos llenas.

Ayer en Barcelona el aire olía a Dunia, a brisa cálida, a felicidad, a risa espontanea, a miel, a cabellos al sol, a caminatas alegres, olía a ETERNIDAD. Estoy segura de que desde el cielo Dunia bailaba contigo en la mas hermosa danza: la del corazón, donde siempre reinará.

Recibe millones de besos, amiga.

Anónimo dijo...

Hola Sandra! SÓC l'EVA MARTÍN.
Si et ve de gust ballar amb la princeseta, balla! No et quedis parada, tanca els ulls i imagina't que està al teu costat i que t'agafa les mans per ballar com ho feieu abans,jo crec que la Dúnia està dins teu i és per això que hi pots ballar i parlar!. No està en cap altra lloc que dins del teu cor!
No t'oblido Sandra! Tu sempre estas dins dels meus pensaments i m'agradaria passar algunes estones amb tu. Tinc tants records amb tu que em fa mal veure't i sentir-te amb aquest dolor. Sandra, ens hem fet grans, oi?
Un petonàs!!!

sandra dijo...

hola sandra..que no te quede la menor duda que al escuchar musica y al bailar dunia estara ahi contigo como siempre lo ha hecho.
mucha fuerza,tu princesa te acompaña
un beso
sandra,jorge y nicolas(Lima-Peru)

Brígida dijo...

Estimada amiga,
Balla, tanca els ulls i balla preciosa, balla i no deixis de balla.
Dunia, estrelleta del cel, ajuda a dansar la teva mami, així et sentirà tant dintre, tant intensament, que estaràs aquí amb ella, ballant sense parar.

Un petó ple de música per tu.

Brígida

Brígida dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
monsa dijo...

querida amiga, ella siempre está con vosotros, os escogió para estar eternamente con vosotros.
Siéntela así, cierra los ojos...viaja con ella a esos rincones mágicos que tu conoces...
princesa baila con tu mami siempre...haz que suene esa dulce melodia siempre en su corazón...
un abrazo fuerte y un beso para la estrellita más linda del cielo...