miércoles, 23 de abril de 2008

Un nou dia!



Un nou dia, aquesta anyorança que sembla que creix i creix. Cada dia et trobem més a faltar: el teu sonriure, la teva mirada dolça, la teva veu que era com una melodia en les nostres vides. La teva partida ens ha deixat un dolor mai sentit, un dolor desgarrador en l'ànima. No entenem què ha passat, no entenem perquè has marxat tan ràpid, sense avisar. Voldriem saber de tu, si algú ens pogués dir si estàs bé. Si et cuiden allà on ets ara, si pogués saber que això no s'acaba aquí. Vull fer cas al cor, ell és qui m'ajuda a sentir-te, a sentir-te molt a dins; és ell qui m'ajuda a despertar al matí i ser capaç de viure un nou dia pensant que estàs bé, que ets feliç, que no pots patir. Vaig llegir a uns pares que deien que sentien el seu fill com si hagués marxat a un país llunyà i que un dia es trobarien i tornarien a estar junts. És així com ho sento, que ets en un lloc màgic, envoltada de l'amor més profund i pur i que ens esperaràs a que un dia arribem i seguir tots tres junts per tota l'eternitat. T'estimem, princesa, cada dia més i més.

2 comentarios:

Pequeña Ainhoa dijo...

mi foto favorita, la tengo guardada con la de Ainhoa.
sabes a Ainhoa le gustaba tambien mucho Caillou.
Un beso hasta el cielo.
Solo los que hemos pasado por algo asi sabemos lo que sentimos y pasamos, estamos contigo para siempre.
Loly, la mamá de Ainhoa

Anónimo dijo...

Dúnia, ets un àngel capritxós que apareixes i desapareixes quan ningú t´espera, perquè ets una "missatgera" que porta una notícia al Món que es troba més enllà del Bé i del Mal. Aquesta notícia és l´Amor que has sembrat
,com un Cupido que llança amb l´arc la fletxa que es clava en el més profund del cor de tothom qui t´estima. La ferida és molt dolorosa pèro la sang vessada amb llàgrimes fecunda la terra, i cada vegada que veig una flor aquesta primavera recordo l´eterna bondat de la teva ànima. Gràcies per purificar el nostre cor amb la bellesa dels teus ulls, la tendresa de la teva veu i la joia del teu somriure.
Un petó infinit