lunes, 21 de abril de 2008

Les teves primeres tres horetes!

Diuen que quan veniu al món porteu un secret a dins, dins el cor; i és per això, que teniu els punys tencats, per guardar-lo per sempre més. Tu mai el vas deixar marxar, la teva puresa i magia et va acompanyar en la teva vida entre nosaltres, dos anyets i mig que han marcat els nostres cors. Un petò fins al cel! Els teus papis.

3 comentarios:

monsa dijo...

Sandra y Cris no encuentro palabras, sólo que Dúnia ha dejado una huella muy grande en todos nosotros y que ahora mismo es la estrella más hermosa de todas y que siempre estará con nosotros. Os quiero. Y adelante con este "blog" que será de gran ayuda a todos. Besos.

Pequeña Ainhoa dijo...

Dunia y Ainhoa son las estrellitas mas bonitas y brillantes del cielo. son nuestras maestras y nuestra fé.
Creó que este blog os ayudara mucho si en algo puedo ayudarte solo tienes que pedirmelo
Loly, la mamá de Ainhoa.
joooooooooooooooo, no se catalan

Unknown dijo...

Hola Duni, recordu com si fos ara aquest dia tant especial, buenu els tres dies que li vas fer pasar a la mami per sortir de la seva panxona, suposu que estaves tan bè allà dins que no volies sortir eh... i la cara dels papis quan et van veure per primera vegada... el papi no su creia... van explotar uns sentimens de felicitat que mai desapareixeran, encara que ara no hi siguis fisicament i el dolor ens envaeixi et portem al cor i això amb el temps ens tornarà la felicitat... eres tan poqueta cosa i ens has donat tant princesa
Un petonicu de la tia Mimi