martes, 6 de mayo de 2008

Un cap de setmana envoltats de magia!



Hola princesa, avui vull dedicar un espai a explicar-te com ens ha anat aquest cap de setmana a la Fundació Acompanya Ca'n Eva. Potser ja ho saps tot, perquè eres amb nosaltres. De fet, et vam sentir tan a prop, que segur jugaves amb els teus nous amics envoltant-nos d'amor i màgia. Segur que ens vàres ajudar a sonriure, a compartir la nostra vida amb tu amb els altres papis. Hem trobat un racó, enmig d'aquesta realitat que ens afoga, que no comprenem, un raconet d'esperança, un racó d'amor. De fet no hi ha paraules per descriure el que hem viscut enmig d'aquests pares, ens han mimat molt, ens han envoltat amb el seu amor i comprensió. Cada història era una història d'amor, cada una d'aquelles caretes era un mestre en la nostra vida. Gràcies Dunia per dirigir les nostres passes i ajudar-nos a sentir aquest amor tan pur. Gràcies a tots aquests pares que ens han ajudat a sonriure, a tenir ganes de viure a pesar de que no estàs físicament al nostre costat. Una abraçada a tots els pares que han fet possible un nou sonriure. un petò fins al cel per tu, princesa del cel!! T'estimo mami!
* Avui he estat gravant un CD a l'ordinador de música ètnica d'autors desconeguts. En la barra de l'ordinador de Compositors no hi havia nom en les diferents cançons, però curiosament només dos en tenien. En un deia Victor i en l'altre David. Ha estat impactant perque en victor i en David són dos nens, són dos nous amiguets de la nostre princesa del cel. Potser sou vosaltres, aquests estels que brillen amb tanta força, que esteu amb nosaltres, enviant-nos petites senyals. Volem pensar que sí, que sou vosaltres. Un petò a l'infinit. Cal dir que en el mateix moment estaven escoltant una cançò d'un CD que ens havien regalat, la cançò es deia Dunya. Increible!

3 comentarios:

Pequeña Ainhoa dijo...

Hola Sandra, me alegro que la convivencia os haya servido, nosotros creó que en septiembre nos juntaremos en madrid con el grupo Renacer de BArcelona y muchos mas papas, ya nos hemos juntados alguna vez y nos ha encantado.
Espero algun dia coincidir contigo en algun sitio o conocerte personalmente, pero mientras sabes que tienes todo mi cariño, mi apoyo y amistad, al igual que la de CArlos.
Os queremos.
Un beso hasta el cielo.
Loly, la mamá de Ainhoa.

Antonio dijo...

Hola!! Bueno ahora sabemos que los nenes están juntos, lo del CD es más que impactante, es genial, poco a poco nos van juntando, para que no estemos solos y compartamos ese regalo que nos han dejado, ese AMOR con mayúsculas. No os preocupéis si estos días os encontráis un poquito peor, es normal después de haber vivido unos momentos tan intensos en Acompanya. Ya sabéis que hay una salida en Junio al Delta de l'Ebre. Bueno besitos a los tres. Ya tenéis mi tlf, si os apetece llamarnos y nos vemos.

Anna dijo...

Estimats Cris, Sandra i Dunia,
heu entrat en la meva vida amb la mort de la Dunia,i per a mi heu nascut.
En veure-us, en conèixer-vos, i en saber coses de la Dunia, m'ajuda a tirar endavant, podem trobar motius per seguir endavant, que crèiem que ja no podriem tornar a tenir mai...
Ara tinc ganes de tornar a veure-us, de saber més de com era d'especial la Dunia...De tenir llarges xerrades sobre sentiments, sobre la vida, sobre la mort...
Gràcies doncs per haver estat tant valents i obrir-nos el vostre cor i ensenyar-nos com sou de fantàstics.
No hi ha dia que no tingui un pensament amb vosaltres...
Us estimem.
Anna